Δημιούργησα μια παραγγελία αλλά ξέχασα να βάλω επιθυμητή διαδρομή αρχείου και δε βρίσκω που αποθηκεύτικε το par.dat. Τι κάνω;

Ο πιο εύκολος τρόπος να ξαναδημιουργήσουμε το αρχείο παραγγελίας είναι να μεταβούμε στο κύκλωμα αγορών (Εμπορική Διαχείριση/Αγορές/Παραστατικά) και να αναζητήσουμε την παραγγελία που δημιουργήσαμε. Αν δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στην υποδομή μας ψάχνουμε για παραστατικά στη σειρά 2021 με σημερινή ημερομηνία και συγκεκριμένο προμηθευτή.

Στα αποτελέσματα που μας επιστρέφει, βρίσκουμε την παραγγελία που θέλουμε, την ανοίγουμε και επιλέγουμε τον εκτυπωτή. Διαλέγουμε να δημιουργήσουμε αρχείο στα Windows και επιλέγουμε ως φόρμα εκτύπωσης μία από τις 3 πρώτες φόρμες που μας εμφανίζει. Είναι οι διαθέσιμες κωδικοποιήσεις που αναγνωρίζουν τα συστήματα των φαρμακαποθηκών της Ελλάδας.

Δοκιμάζουμε να ανεβάσουμε το αρχείο που δημιουργήσαμε στο b2b της φαρμακαποθήκης μας και αν ανέβει, σημαίνει ότι επιλέξαμε τη σωστή κωδικοποίηση. Αλλιώς επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία επιλέγοντας άλλη φόρμα εκτύπωσης.