Πώς ανοίγω έναν Πελάτη στο PharmacyOne;

Πελάτη στο PharmacyOne μπορείτε να ανοίξετε με 3 τρόπους.

  1. Αν πάτε στην οντότητα Πελάτες (πχ από την Εμπορική Διαχείριση / Συναλλασόμενοι / Πελάτες) και επιλέξετε Νέο, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία.
  2. Αν πρόκειται για Πελάτη (Ελ. Επαγγελματία ή Εταιρεία) που θα εκδώσουμε δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο και εφόσον η υποδομή μας έχει παραμετρηθεί σωστά, με στοιχεία σύνδεσης στην ΑΑΔΕ από τον ιδιοκτήτη, ο ορθότερος τρόπος είναι να επιλέξουμε νέο Πελάτη  (πχ από την Εμπορική Διαχείριση / Συναλλασόμενοι / Πελάτες) και στη συνέχεια να μεταβούμε στις Εργασίες / Στοιχεία ΓΓΠΣ, βάζοντας το ΑΦΜ του και αντλώντας τα στοιχεία από το σύστημα της ΓΓΠΣ. Επιστρέφουμε στην καρτέλα Πελάτης, εισάγουμε Εταιρική Μορφή και Λογιστική Κατηγορία και καταχωρούμε τον νέο Πελάτη.
  3. Αν πρόκειται για Πελάτη φαρμακείου, ο ταχύτερος τρόπος είναι μέσω του ΑΜΚΑ του. Από το Εμβολιασμός και Covid-19/Υπηρεσίες, εισάγουμε τον ΑΜΚΑ του ασφαλισμένου και σε περίπτωση που ο Πελάτης δεν υπάρχει στη βάση μας, μας ανοίγει ένα νέο παράθυρο με τα στοιχεία που έχει αποθηκευμένα στην ΗΔΙΚΑ και μας ζητάει να τα ενημερώσουμε

Προσοχή! Θα πρέπει να συμπληρώσετε οπωσδήποτε Λογιστική Κατηγορία, για να μπορεί η συγκεκριμένη οντότητα να κάνει κινήσεις στο Soft1.